Favourites | Himalaya herbals

 Prieš keletą savaičių sulaukiau gausybės Himalaya herbals produktų: nuo kūno kremo iki dantų pastos. Stengiausi visus išbandyti po t...



 Prieš keletą savaičių sulaukiau gausybės Himalaya herbals produktų: nuo kūno kremo iki dantų pastos. Stengiausi visus išbandyti po truputį ir vis dėlto gavosi taip, jog nusprendžiau aprašyti tik man labiausiai patikusius, kuriuos ramia sąžine galiu rekomenduoti jums. 


Purifying Neem veido prausiklis su nimbamedžiu:
   Labai švelnios, želinės tekstūros, lengvai putojantis. Teigiama, jog sudėtyje nėra parabenų,muilo. Man patiko ta lengva tekstūra, gaivos kvapas bei svarbiausia, kad nusiprausus nesausina veido. Toks prausiklis skirtas kasdienei veido švarai palaikyti. Tikrai užskaitau, nes kaina nesikandžioja - nesiekia 10eur .Ypač vasarai, manau, toks prausimosi gelis puikiai tarnausis. Rasite čia . 

Purifying Neem veido kaukė:
 Štai ši kaukė mane maloniai nustebino. Tirštoka, su smulkučiais grūdeliais tekstūra lengvai tepasi ant veido. Kvapą turi specifinį, bet man visai patiko. Užsitepus kaukę, ji pradeda stingti ir jaučiasi lengvas tempimo jausmas ir kas fainiausia, kad kaukė tampa "taškuota" tose vietose, kur vyrauja inkštirai. Rašoma, kad kaukė valo užsikimšusias poras, reguliuoja perteklinį riebalų išsiskyrimą ir užkerta kelią naujiems inkštirams. Efektas man iš tiesų patinka, nes nusiplovus kaukę veidas tikrai skaidresnis, gaivesnis atrodo. 
 Kiti dar sako, kad sunku kaukę nusiplaut, bet aš su jokiais sunkumais nesusiduriau. Visų pirma, sudrėkintu rankšluostiniu popieriumi gausiai šlapinu veidą, šiek tiek patrinu sustingusią kaukę, po to visai nesunku viską nuplauti paprasčiausiai rankomis. Kaina išvis superinė - nesiekia 5 eur! Ieškokite čia . 


Nourishing kūno kremas:
 Štai čia dominuoja maloniausias kvapas! Taip pat, žinoma, kremas yra pačios švelniausios tekstūros ir ,iš tiesų, labai neblogai drėkina. Ir dar svarbiausia man tai, kad pasitepus neperšti kojų. Kaina taip pat nesiekia 5eur. Rasite čia .


 Whitening Complete Care pipirmečių dantų pasta:
 Na ką gi, apie dantų pastos tekstūrą gal nerašysiu .  Tiesiog ši pasta yra itin gaivi, palieka malonų švaros pojūtį ir labai svarbu, jog pasižymi sudėtyje turinti mažiau kenksmingų medžiagų.  Rimta pasta. :) Kaina nesiekia 10eur . Rasite čia .

Taip pat išaušo akimirka paskelbti instagram anketoje vykusio prausiklių konkurso nugalėtoją! Internetinio puslapio burtų keliu(taip ten apačioje yra visi sąžiningai dalyvavę profiliai, kurių mačiau story ir visą kitą, tik screenshot'e visi nesimato, bet programoje visi surašyti)
   JĄ tapo....
laurra_a__
Sveikinu su šia sėkme! Susisiek su manim. :)




You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Flickr Images