Abitūra diary | pabaiga

  Tai šįkart apie pačias karščiausias naujienas: VBE ir paskutinį skambutį. Gegužės mėnuo prasidėjo su anglų egzaminu, kurio bijojau...


 Tai šįkart apie pačias karščiausias naujienas: VBE ir paskutinį skambutį. Gegužės mėnuo prasidėjo su anglų egzaminu, kurio bijojau kaip velnio. Bijojau, kad bus nesuprantamas klausymas, bijojau, kad nespėsiu surašyt atsakymų ir parašyti laiško su rašiniu. Naa, bet tas klausymas visai suprantamas buvo, bet galbūt girdėjot nusiskundimus, kad paskutinioji užduotis buvo kažkaip nenormaliai greit skaitoma. Išėjau iš egzamino kažkur netgi 20 minučių anksčiau, kadangi stengiausi kuo mažiau rašinėti į juodraštį ir tiesiai į atsakymų lapą. Fun fact ,berašant laišką, su tušinuku pradėjau rašyti į juodraštį, o su pieštuku paišyti į atsakymų lapą. Kai pastebėjau buvo mini heart attack, bet išėjo ištrint ir perrašyt. Po šio egzamino,man asmeniškai, gegužę nebebuvo egzaminų ir prasidėjo stresas dėl paskutinio skambučio(apie jį plačiau po visų nuotraukų).
 Dar kalbant apie egzaminus, niekad negalvojau, kad taip sunku bus prisiverst kartotis. Aišku ėjau į visas konsultacines pamokas, bet tikrai buvo sunku, nes dar labai šilti orai lepino. 
  Šiaip dar trumpai - per lietuvių egzaminą rašiau samprotavimą, todėl dabar žiauriai bijau sulaukt rezultato. Po to matematika tai ohoho kas per velnias ten buvo... Tikiuosi nebent stebuklo, kad išlaikyčiau, nes, kad ir stengiausi kartoti kažką, ten taip suktai reikėjo mokėt pritaikyti žinias, o ne paprastai mokėti esmę tam tikros temos. O vakar laikiau paskutinį savo egzaminą - istoriją. Ten irgi siurprizų pasitaikė tokių, kurių net nesitikėjau. Juk kas galėjo pagalvot, jog įdės paprasčiausius didžiuosius geografinius atradimus ir kas sugebėjo juos pasikartot? Ne aš. ;) 
 O šiaip mokyklos suolo visai nepasiilgstu ir nejaučiu jokio lūdesėlio, kad nebeteks sugrįžt į klases. :)

 
  Štai dar palepinsiu jūsų smalsumą su gana nemažu kiekiu nuotraukų iš paskutinio skambučio šventės. 
  Iš tikro ši diena mums prasidėjo nuo 5:00val. ryto, kuomet važiavom žadinti mokytojų, o po to dvare apturėjom paskutinius pusryčius kartu. Smagiausia buvo grįžt namo ruoštis ir tada stebėt, kaip niaukiasi dangus, o po to kaip pila lietus ir net sužaibuoja. Išvažiavus iš namų, skėčio vis dar prireikė... Susirinkom vėl prie dvaro fotosesijai ir sėkmingai lietus sulijo mūsų šukuosenas.  Bet viiis dėlto mums labai pasisekė ir oras labai pasitaisė bei sušilo, tai sėkmingai galėjom žygiuot eiseną. Šiaip nuotaikas galit įžvelgt nuotraukose, bet dar galiu pridurt, kad nebuvo visiškai liūdna ar graudu. Gal porą akimirkų ašaros kaupėsi akyse, bet nei viena nenusirito skruostais. 
  Taigi, Bite, tu lik sveika! Atestatų akimirkas tikriausiai pamatysit instagrame : @_1ndre_ . Gražios vasaros!

You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Flickr Images