The chronicles of eyeliner

    Jūs tik pažiūrėkite kas gi išlipo iš makiažo komforto zonos ir testavo akių pravedimą. Tai išbandžiau save naujoj srity ir išties...

    Jūs tik pažiūrėkite kas gi išlipo iš makiažo komforto zonos ir testavo akių pravedimą. Tai išbandžiau save naujoj srity ir išties nebuvo labai lengva. Taigi, bandžiau susidraugauti su "paese" akių markeriu, o pagalbai turėjau vadinamąjį "liner.designer" by beauty blender.
   Bandžiau ne vieną kartą papuošt savo vokus smailiąją linija, bet prisipažinsiu - pavyko neiškart. Tačiau po šiek tiek daugiau bandymų ir susikaupimo vieną vakarą gavosi tikrai kažkas tokio plonyčio ir subtilaus. Naudojamas mano laineris, kaip ir matote, yra plono markerio galiuku, todėl su juo įmanoma išgauti itin ploną liniją, o po to palaipsniui ryškint, storint. O rožinis liner designer pagelbėja norint nubrėžti, kuo idealesnę akių linijos ,,strėlytę-pabaigą". Tiesiog jį laikai prie akies kampučio ir tuomet gali brėžt nekreivodama.
  Yra teigiama, jog šis akių linijos markeris yra atsparus vandeniui ir išsilaiko visą dieną. Čia jau susidūriau su kitokia patirtimi... Asmeniškai man, kelių valandų bėgyje jau apsitrindavo galiukai. Kai šį lainerį bandė mano sesuo - jai likdavo žymelės ant vokų. Nebuvo tai kažkokia tragedija, jog išsitepliotų visur, bet šiuo aspektu minusiukų yra. Taip pat gal tai yra puiku, jog norint nusivalyti jį, nereikia akių trinti iki raudonumo, bet vėlgi aš jį tiesiog nuplaudavau su šiltu vandeniu ir lašeliu prausiklio, todėl šiek tiek esu suabejojusi dėl jo atsparumo vandeniui.
   Tai šį duetą pavadinčiau "eyeliner starter pack". Eyeliner designer pasižymi kompaktiškumu: yra nedidukas veidrodėlis, kuris priartina vaizdą, todėl labai puikiai matosi visa akis ir veidrodėlio viduje įsideda rožinis ,,pagalbininkas", todėl labai paprasta visada turėti su savimi. Laineris patiko tuo, jog suteikė galimybę pasidžiaugt, jog net ir aš galiu nusibrėžt plonytę liniją palei pat blakstienytes. 
  Priemones būtinai galit pasižiūrinėti ir sau:




Šiomis priemonėmis jus aprūpins groziodraugas.lt/ 


You Might Also Like

2 komentarai (-ų)

Flickr Images