Backstage stories | lovely roommates

Vos tik prasiveria durys ir pro jas šmurkšteli keturkojis buto gyventojas - Koksas. Nesikuklina jis ir aštriais nageliais užkabint džins...


Vos tik prasiveria durys ir pro jas šmurkšteli keturkojis buto gyventojas - Koksas. Nesikuklina jis ir aštriais nageliais užkabint džinsų siūles ir taip priimt į svečius. Tuo tarpu su šeimininke nusijuokiam, kad tikriausiai nebus lengva prieš objektyvą pažabot šį energijos kamuoliuką. 
 Fotosesijai emociškai pradedam ruoštis su kava ir migdoliniais kruasanais, kurie patiko net pagrindiniam mūsų herojui. Ir štai pastebim, kad herojus visai nebijo fotoaparato. Tai ką gi! Laikas ruoštis, puoštis pagrindiniam tikslui - abiejų gyventojų portretams.
 Iš tiesų, galiu sakyt, kad ši fotosesija buvo itin express ir buitinė, kalbant apie tai, jog niekas nesidarė 2val. makiažo ir patalpoje vienintėlis (ne geltonos) šviesos šaltinis buvo langas. Ir dar siurprizas, kad nepažiūrėjus atsivežiau savo elementariausią kit'inį objektyvą. Visa tai nesutrukdė smagioms ir tikrai neprastoms nuotraukoms padaryt. Tai dalinuosi, kaip pavadinčiau, plakatine nuotrauka. O, beje, Kokso dėmesį atkreipdavau spragsint pirštais. Ir padarėm mes išvadą, kad mūsų herojus tikras kameros herojus. :) 
 Likit kartu aktyvūs ir sulauksit daugiau "Backstage stories"!



You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Flickr Images