Abitūra diary | Kovas

   Žymiąją kovo 2 dieną pagaliau įvyko ilgai lauktas šimtadienis. Dieną susirinkom apsirengę marozais ir tiesiog prasifotografavom. Vaka...

   Žymiąją kovo 2 dieną pagaliau įvyko ilgai lauktas šimtadienis. Dieną susirinkom apsirengę marozais ir tiesiog prasifotografavom. Vakare laukė oficialioji, tačiau įdomiausioji dalis, kurią mums, kaip žinia, paruošė vienuoliktokai. Pripažinsiu, kad jaučiau jauduliuką dėl užduočių, kurias dažniausiai dvyliktokai turi atlikti scenoje. Visa diena buvo šiek tiek įtampoje, bet nuotaika jautėsi šventinė. 
  Sulaukus vakaro, įžengus į salę sužinojom, kad mūsų šimtadienio tema: dangus ir pragaras. Buvau pasodinta velnių pusėje, na ir apranga mano visai tiko šiai pusei. :) Pats renginys iki šiol įsiminė dėl kai kurių visai modernių efektų ir nuotaikingų filmukų. Atmosfera buvo sukurta puikiai ir ,svarbiausia, nenumiriau scenoje. :)

   Išpranašavo šimtadienis tą pragarą, nes visa rutina tęsėsi toliau, tik dar prasidėjo kalbėjimų vargo vakarienės. Reikėjo jau rimtai pasirašyt lietuvių įskaitos kalbą ir, aišku, ant nosies laukė anglų kalbėjimas( šį įrašą rašau jau praėjus jam). :) 
  Toliau matematikoje jau praėjom visas temas ir štai porą mėnesių belieka iki egzamino. Time flies fast. :)
Paskutinė savaitė prieš atostogas buvo tokia visai nebloga , nes turėjom nemažai laisvų pamokų ir natūraliai gavosi, kad ir mažiau namų darbų gaudavom. Šiaip tuo laisvesniu laiku dažniausiai valgydavom kebabinėje maistą arba kuo anksčiausiai šiaušdavom namo. Jaučiu šita savaitė buvo viena iš retesnių, kada be įtampos ėjau į matematiką ir nesėdėdavau prie lietuvių namų darbų ilgiausią laiką. Balandį laukia tikri pirmieji iššūkiai. :)

You Might Also Like

0 komentarai (-ų)

Flickr Images